BlogRankers.com

Den unge Perssons lidanden

Detta är inte en think tank - det är ett mentalt akvarium.

Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala

2005-11-30

Ska det vara så svårt???

Hur kan det komma sig att det av alla framtidshopp (eller tja... i brist på annat) som snurrar runt på Carolina är mindre än 10 procent av alla gossar som kan göra rätt för sig efter att ha använt en toalett?? Jag tänker aldrig köpa tjänster av en teknolog som inte ens kan använda en toalettborste och än mindre toalettpapper...

Hur att använda en toalett - för akademiker:

Att göra den lilla, eller hur man kissar

När du träder in i det lilla båset, fortsättningsvis kallat toaletten, möter du en keramikanordning, det är toalettstolen, hädanefter kallad stolen.

Det är i stolen som du ska uträtta ditt behov. Det som ska ut ur dig ska ner i stolen. Svårare är det egentligen inte.

När det blivit dags för själva kissandet ska du sikta på vattnet längst ner i stolen, målområdet.

Män står och kissar, men...

...om längden på din penis understiger 10 cm gör du bäst i att sitta ner när du kissar. Detta för att annars föreligger en viss risk att du inte får tillräcklig kontroll på ifrågavarande organ vilket kommer att leda till att det uträttade hamnar utanför målområdet.

Om olyckan ändå är framme måste det obönhörligen åtgärdas. På endera sidan av dig återfinns toalettpapparsbehållaren, vanligtvis en rund anordning tillverkad i den billigaste av plaster. Skaffa dig genast ett fast tag i änden av pappret och dra ut en lagom lång bit. För sedan pappret mot den taggade kanten och tryck raskt uppåt, detta gör att en bit av pappret lämnar rullen och hamnar helt fritt i din hand. Applicera denna pappersremsa på det felkissade området och för pappret i en lätt cirkulär bana för att fånga upp allt det blöta och för att maximera uppsugningseffekten.

När kisset inte längre befinner sig på det felaktiga området utan i pappret skall detta föras till vattnet i toalettstolen.

Skulle den först avrivna biten papper visa sig inte vara tillräcklig upprepas proceduren enkelt tills önskat resultat uppnåtts.

Om du kissat rätt från första stund förser du på samma sätt som tidigare beskrivits din hand med papper men använder det istället till att torka din korta penis. Pappret skall därefter forslas till vattnet i toalettstolen.

Om pappret, av någon anledning, hamnat på annan plats än i vattnet i toalettstolen skall detta omedelbart flyttas till just vattnet i toalettstolen. Om papprets felplacering medfört att kiss oavsiktligt hamnat på golvet används samma procedur som om du kissat fel.

OBS! Mer än tre drag är per definition en smygrunk och hör inte hemma på offentliga toaletter.


I morgon publiceras del II: Att göra det stora, eller hur att klossa.