BlogRankers.com

Den unge Perssons lidanden

Detta är inte en think tank - det är ett mentalt akvarium.

Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala

2005-10-14

Ouppfostrade feminister!

Eder arbetarpojk såg på Insider som igår handlade om F! och innehöll en debatt mellan fyra stycken F!:are och fyra kvinnor från bla. media. Det var en helt hemsk tillställning. F!:arna har uppenbarligen erhållit en klart undermålig uppfostran, big surprise... En stor eloge skall dock utdelas till både Robert Aschberg och de fyra som skulle debattera med folket från F!. Att de lyckades hålla sig lugna kan enbart bero på ett extensivt nyttjande av betablockerare!

Värst av alla var Devrim Mavi, en av F!:s tre talespersoner. SvD:s ledarskribent Maria Abrahamsson blev ständigt avbruten och fick aldrig prata klart. Detta skall främst tillskrivas Mavi, men resten var väldigt påflugna de också. Detta skedde alltså gång på gång och när Abrahamsson försökte flika in en följdfråga till Mavi blev hon Guds bästa barn och väldigt mån om ordning och uppförande: Ursäkta, kan jag få prata klart?!! Avbryt mig inte!

Halva debattiden gick förlorad på grund av att de fyra representanterna från F! inte kunde enas om vem skulle ha ordet så de tog det allihopa på en gång. Det gick inte att få ut ett vettigt ord dem stundtals på grund av allt kacklande. Det var fruktansvärt pinsamt!

Vill F! tvunget bli tagna på allvar så måste de börja uppföra sig därefter också! Man kan inte hålla på och larva sig och bete sig som de bortskämda glin man är och sen bjäbba om att ingen tar en på allvar. Jag förordar viss mediaträning, deltagande i ett valfritt läger anordnat antingen av svenska kyrkan eller av talibanerna, samt att de går hem och ber om att få ta hand om hushållskassan så de lär sig att ta ansvar!