BlogRankers.com

Den unge Perssons lidanden

Detta är inte en think tank - det är ett mentalt akvarium.

Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala

2005-12-02

Ska det vara så svårt??? del II

Jag kunde inte med att släpa mig till de förfallna toaletternas boning igår, så fortsättningen på instruktionen fick tyvärr låta vänta på sig. Jag är ledsen för allt obehag detta kan ha vållat somliga som i väntan på vishet avhållit sig från att använda toaletten. Det är iofs inte helt sant, det är gott åt er! Kan man inte - ska man inte! Och försök inte skylla det här på era föräldrar, åtminstone teknolog- och teologföräldrarna har fortfarande fullt upp med att lära deras barn att använda bestick på ett hyfsat korrekt sätt.

Att göra det stora, eller, hur man klossar.

Det vi fastslog i den del I av instruktionen vad gäller toalettstolen och målet för aktiviteterna äger fortsatt giltighet även i del II. Men låt inte er nyvunna kunskap stiga er åt huvudet, det här är, tydligen, svårare än det verkar.

När du väl tagit steget in i toaletten skall alla former av klädesplagg som helt eller delvis täcker dina skinkor tas av eller åtminstone hasas ner mot fötterna (de där två klossarna längst ut på dina ben). När detta väl är gjort tar du helt sonika och slår ner lilla ändalykten på toalettsitsen. Detta bör ske när plastringen med det stora hålet i mitten är nedfälld över den keramiska toalettstolen. Fördelarna med detta är att, jämfört med att ha plastringen uppfälld, att du kan klossa utan att oroa dig dels för att halka ner och dels för att du ska minska bakterieintaget. Fördelen jämfört med att fälla ner även plastlocket utan hål i mitten är att du slipper att ha ett nedskitet rektalkött.

Såväl kvinnor som män sitter ner och kissar. Detta inkluderar alltså även pojkar, gossar och allehanda studenter.

För det fall att plastsitsen är besudlad, vilket inte ska behöva ske men trots allt händer det, skall du förse din hand med en bit papper i enlighet med vad du lärde dig i del I. Pappersbiten används sedan för att rengöra plastsitsen, förddelaktigast medelst cirkulära rörelser. Om tillgängligt bör även bakteriebortagande medel appliceras på sitsen, även detta bör i sin tur sedan avlägsnas därifrån på liknande sätt.

När väl plastsitsen är nedfälld och du har intagit din rättmätiga plats på tronen är det dags för action. Som nybörjare gör man bäst i att krampaktigt hålla fast vid toalettstolen nedre del med hjälp av bägge händerna. Här kan den kräsne mycket väl välja att använda sig av plasthandskar. Sedan särar man på skinkorna genom att justera benens position, vissa hinduer kan göra detta utan att justera benen men det är inget jag rekommenderar gemene man. När skinkorna särats är tanken att det centrala hålet ska vara blottat. Detta är av yttersta vikt då det inte enbart är centrum för skinkorna utan även för klossaktiviteterna.

Nu är det dags att trycka det onda och ge plats för det goda. Genom att fixera musklerna runtomkring ändtarmen trycker du således ut avföringen. Det är detta som i vardagsspråk ofta avses med termen "att klossa". Målet med denna operation är att avföringen skall färdas från din ändtarm till vattnet i mitten av toaletten. Här är det för nybörjare accepterat att utstöta ett lätt grymtande, men var väl medveten om att det inte är gentlemannamässigt och ingenting som accepteras på de stora arenorna.

När du tömt tarmen på avföring, eller "klossat klart" som man ibland hör folk säga, har det blivit dags för rengöring av stjärten. Detta inleds med att du tar en bit papper från pappersbehållaren såsom du tidigare lärt dig, detta bör vid det här laget ske rutinmässigt, om inte bör du gå hem och öva på detta ifred. Det som skiljer detta förfarande något från det i del I är att man vid klossning bör förse sin hand med åtminstone två (2) lager papper. Görs inte detta riskerar man att få avföring på fingrarna vilket är ytterst ouppfostrat.

När du har försett din hand med ett par lager papper skall du föra handen mot stjärtens centrala öppning. Läs följande väldigt noggrant, detta är av yttersta vikt! Väl nere vid hålet skall du hålla pappret mot hålet och dra försiktigt för att på så sätt fånga upp eftersläntrande delar av avföringen. Torkandet skall ske framifrån och alltså gå i rörelse mot ryggen, dock inte ända fram! Detta är framförallt viktigt för damerna, vad som kommit ut ur den bakre stjärten skall aldrig färdas mot framstjärten! Upprepa torkningsförfarandet tills dess det inte finns någon avföring kvar att torka bort.

Nu har det blivit dags att resa sig och att återföra klädesplaggen till sin ursprungliga position. Därefter vänder man sig om mot toaletten, om du nu känner en stark längtan efter att stå och betrakta ditt verk bör du säka hjälp snarast. Ovanpå toaletten återfinns en knapp av något slag. Detta är spolningsknappen och den är central för att operationen skall lyckas i sin helhet. Inled med att försöka dra knappen uppåt, om detta lyckas kommer toaletten att fyllas med vatten och det klossade kommer att föras ut i avloppet. Om det inte lyckades bör du istället försöka trycka knappen nedåt. Om det nu mot all förmodan ändå inte forsar ut vatten i toalettstolen skall du under inga omständigheter lämna toaletten i detta skick. Spolning skall genomföras, till varje pris! Använd då hellre det lilla förnuft du har till att lista ut hur du på bästa sätt skall vattenfylla toaletten och föra ut det klossade i avloppet.

När spolningen har genomförts på ett lyckat sätt har det blivit dags att beskåda toalettens insida, från vattnet och ända upp till kanten. Du ska nu leta efter kvarvarande exkrement. Om något sådant återfinns skall du använda toalett borsten. Toalettborsten återfinns på någon av toalettens sidor, på fina toaletter står den på höger sida framifrån sett men på mindre nogaräknade ställen kan den återfinnas även på vänster sida. Toalettborsten är nästan undantagslöst tillverkad i den billigaste plats man kan hitta och är mer än sällan färgad i någon avskräckande pastellartad kulör, men låt inte detta avskräcka dig. Toalettborsten är, efter spolningen, vårt viktigaste vapen i kampen mot en trevligare toalettmiljö och utgör även ett effektivt vapen för att mota bort inbrottstjuvar med. Greppa borstens vid skaftet och lyft den uppåt. För sedan den yviga delen av borsten, den med borstdelen av borsten för att använda en lekmannaterm, mot det kvarvarande exkrementet samtidigt som du spolar en gång till. Detta kan verka svårt och krängligt till en början men efter ett par gånger går det som ett rinnande vatten. Och glöm inte att det finns ingen skam i att öva hemma där ingen ser dig. När toalettstolen är ren igen återför du toalettborsten till det ställ du tog den ifrån, vänder dig om och går visslande ut från toaletten.

Du kan nu känna dig mycket nöjd med själv, under förutsättning att du tvättar händerna alltså.

Imorgon kommer överkursen med mellanspolningen. Men om du känner dig osäker på hur del I och II fungerar föreslår jag att du går hem och övar. Det är det enda sättet att komma ifrån det undermåliga resulatet som obönhörligt följer med den bristande kunskapen.

1 Comments:

Blogger Persson said...

Helt riktigt! Full förståelse utgår till er som undrat över detta. Vid en första anblick kan det lätt te sig som ett mysterium som helt saknar motstycke i den svenska kriminologins historia. Men så är det inte. Det kommer att publiceras instruktioner även för detta. Även om toaletterna på Carolina sett något bättre ut idag, får plumset ändock betraktas som överkurs.

16:50  

Skicka en kommentar

<< Home