BlogRankers.com

Den unge Perssons lidanden

Detta är inte en think tank - det är ett mentalt akvarium.

Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala

2005-10-21

Bojkotta Glamourbloggen!

Glamourbloggens Raggardrottning Karolina Lassbo har visat sig vara en mer vansinnig människa än vi länge trodde. Fanskapet har i nåt analt försök gett sig på Sveriges och Stockholms stolthet Hammarby IF och Hammarbybloggen. Två av Sveriges finaste instutioner med andra ord! Men det är ingen större fara, vi vet vilka hon jobbar åt: Matriarkatet!

Flödesschema kommer...

Tills vidare: Läs inte Glamourbloggen och hindra andra från att göra det! Vi ses på barrikaderna!

Eder arbetarpojk!

ECDC

Nej, det är inte ett halvtaskigt coverband och det är inte en konferens-/golfanläggning oavsett att de har bordell och bristfälliga minibarer, det är en smittskyddsmyndighet. EU:s smittskyddsmyndighet närmare bestämt och den är full av personer med stor kunskap om smittskydd. Det är i princip omöjligt för vanligt dumt folk att få jobb där, på den fina EU-myndigheten för fula men smarta människor.
Människorna (?) på ECDC har listat ut att fågelinfluensan är dum, nästan på gränsen till dålig men riktigt så starka uttalanden vill man inte gärna göra, och de har bestämt sig för att använda sitt knivskarpa intellekt för att hjälpa mindre intellektuellt bemedlade människor. Därför gick man ut med en varning om att fågelinfluensan är obra och gav följande tips till de europeiska vagabonderna:

"Om man åker till ett ställe där det finns fågelinfluensa så bör man ju akta sig för fåglar då främst och platser där fåglar kan finnas. Men om man åker till ställe där fågelinfluensan inte finns så behöver man inte bry sig."

Åh fan...

Från djupet av mitt arma dumhuvud utan kompetens att själv komma fram till det här vill jag tacka er för att ni använder mina skattepengar (fhöä@{!) till att skydda och hjälpa oss alla.

Själv säger bara att om det skulle råka bryta ut en liten pandemi kommer jag bege mig ut på äventyr av Decameronesque karaktär. För de som är intresserade finns anmälningslistor i biblioteket.
För kvinnor gäller följande: Blondiner har företräde, men det finns många platser så låt inte det hindra någon från att söka.
gossar göre sig icke besvär, däremot kan ni klippa av bihanget och söka platserna som tjänare men även där går blondinerna före...

Med avsmak.

2005-10-19

Priset för "Sveriges bästa politiker" går till...

Så var det åter dags för den, i bästa fall, årliga Sveriges bästa politikerfesten. Eder arbetarpojk var givetvis inbjuden till festligheterna och redogör här i korthet för ceremonin:
Priset för "Sveriges bästa politiker" går till....
...Morgan Johansson!
Juryns motivering lyder:

Det är inte lätt att vara politiker, man tvingas jämt och ständigt ta ställning i svåra frågor och ännu värre... de tvingas ta beslut i både stort och smått. Men som tur är finns det politiker som klarar detta med glans, som utan att blinka tar stora och svåra beslut utan att ens blinka. En av dessa giganter är Morgan Johansson, vår folkhälso- och socialtjänstminister, som även är Sveriges kanske bästa politiker. Morgan, eller Mogge som hans vännerr uppges kalla honom, är en väldigt känslig människa som är över bredden fylld av empati. I onsdags gick Morgan ut och sa att han förstår att folk är oroliga för fågelinfluensan. Morgan har även, efter stor möda, kommit fram till att det kanske kunde vara en bra grej om vi kanske kunde producera lite eget vaccin mot fågelinfluensan. I egenskap av handlingskraftig politiker i det ärorika socialdemokratiska partiet har Morgan därför tillsatt en utredning.
Morgan Johansson förtjänar priset därför att han således är både kvicktänkt och handlingskraftig.
Ett flerfaldigt grattis önskar vi till Morgan Johansson för erhållandet av detta prestigefyllda pris.